Välkommen till

Crazylegs Linedanceförening

Gästbok

Datum: 2017-02-06

Namn: Mina Kanstopoppolos

Ort: Hökarängen

Härligt med ny fräsch hemsida för klubben, bra jobbat. Nu tror jag föreningens medlemsantal kommer lyfta inför 2017!

Datum: 2015-06-07

Namn: Patric Gulldén

Hemsida: www.hund-försäkring.se

Ort: Uppsala

Tack för ett härligt nationaldagsfirande med line dance, trevligt sällskap och god mat! Ser fram emot nästa evenemang när man får svänga sina lurviga!

Datum: 2015-05-25

Namn: Sofia Karlsson

Ort: Hemligt

Jag är så glad att jag har provat på line dance! Det är så himla roligt och jag trivs verkligen med det här sättet att motionera istället för att gå på jympapass eller svettas på gymmet. Ser fram emot nya kurser i höst igen!

Datum: 2015-05-18

Namn: Jon Persson

Ort: Uppsala

Har letat efter en förening som erbjuder kurser i line dance och jag måste bara säga att jag är så nöjd med Crazy Legs. Trodde knappt att det skulle finnas någon förening som denna i Sverige. Påminner om min tid i USA då jag var yngre.

Datum: 2015-04-16

Namn: Gunilla Ahlberg

Ort: Stockholm

Precis som många andra skrivit före mig är jag så otroligt glad över att ha fått stifta bekantskap med föreningen Crazy Legs. För mig som börjar bli lite till åren kommen är det så trevligt att få röra lite på kroppen samtidigt som jag får umgås med härliga människor. Nu hoppas jag att benen bär under många år till!

Datum: 2015-04-01

Namn: Henrik Storm

Ort: Okänt

Hallå alla goa Crazy Legs-människor! Är det någon som har blivit lurad i dag eller som har ett bra tips på aprilskämt som man kan låna?

Datum: 2015-03-21

Namn: Sean Miller

Ort: Stockholm

Jag har verkligen saknat att dansa line dance sedan jag flyttade till Sverige för ett par år sedan. Men så hittade jag den här föreningen utanför Stockholm och det är jag så tacksam för. Nu går jag och dansar hos er flera kvällar i veckan och det är verkligen höjdpunkterna varje vecka. Nästa gång jag får besök från USA ska jag ta med mig vännerna till någon av era danskvällar.

Datum: 2015-03-11

Namn: Sara Strömberg

Ort: Okänt

Kan ni inte försöka variera vilka kurser som anordnas under de olika kvällarna i veckan? Jag vill så gärna gå på en av era kurser men jag lyckas aldrig få ihop det med jobb och familj. Kan jag ta kontakt med någon av ledarna?

Datum: 2015-03-05

Namn: Jonna Andersen

Ort: Köpenhamn

Tusen tack för en härlig danskväll då det var alla hjärtans dag! Det är så roligt att ni lägger ner tid och möda på att anordna evenemang som blir så lyckade varje gång. Sedan jag flyttade till Köpenhamn försöker jag pricka in en visit hem för att inte missa era speciella evenemang.

Datum: 2015-02-15

Namn: Kjell Bengtsson

Ort: Stockholm

Vilket underbart firande av alla hjärtans dag ni fixade Crazy Legs! Allt var så genomtänkt och trevligt. Dans, god mat och trevliga människor. En kombination som inte kan bli mycket bättre. Ser fram emot nästa gång!

Datum: 2015-02-10

Namn: Isabella Ljung

Ort: Hemligt

Om man har missat att anmäla sig och betala avgiften inför alla hjärtans dag – kan man göra det i efterhand då? Hur går jag till väga? Vill inte missa danskvällen tillsammans med er!

Datum: 2015-01-20

Namn: Joakim Eriksson

Ort: Uppsala

När börjar egentligen vårens kurser i line dance hos er Crazy Legs? Skickar ni ut något informationsblad eller ska man bara hålla utkik på hemsidan? Tacksam för svar.

Datum: 2015-01-01

Namn: Admin Crazy Legs

Ort: Stockholm

Vi som jobbar med Crazy Legs vill önska alla våra dansanta medlemmar ett riktigt gott nytt år! Hoppas att ni har haft ett härligt nyårsfirande med nära och kära så ses vi när vårterminen kickar i gång snart igen! Allt gott / Admin

Datum: 2014-12-14

Namn: Susanne Holm

Ort: Okänt

Ville bara skriva en liten hälsning och tacka alla dansinstruktörer hos Crazy Legs för ett himla mysigt luciafirande med dans, lussebullar, glögg och pepparkakor. Det blev ett väldigt roligt avslut på denna termin. Med vänlig hälsning Susanne H

Datum: 2014-12-06

Namn: Bertil Jonsson

Ort: Okänt

Jag visste inte att dans kunde vara så roligt som line dance faktiskt är. Har aldrig haft någon vid min sida att ta med mig till andra danskurser då jag lever ensam så detta är perfekt för mig. Och alla trevliga människor jag får träffa!

Datum: 2014-11-27

Namn: Jonas Dahlström

Ort: Stockholm

Crazy Legs är definitivt den bästa föreningen om man vill dansa line dance i Sverige. Trodde inte att det kunde vara så roligt. Dessutom får man bra med motion på kuppen! Tack för det Crazy Legs!

Datum: 2014-11-21

Namn: Henrik Fjäll

Ort: Okänt

Att gå på line dance har varit något helt nytt för mig men jag måste säga att jag är positivt överraskad! Än så länge har jag bara gått en grundkurs men så roligt som det är blir det nog en fortsättningskurs i vår.

Datum: 2014-11-12

Namn: Gun Bengtsson

Ort: Stockholm

Tack för att ni anordnar så trevliga danskurser. Vänliga hälsningar Gun

Datum: 2014-10-23

Namn: Fredrik Svensson

Ort: Lund

Saknar att dansa line dance med er Crazy Legs! Kommer definitivt tillbaka när jag är klar med studierna i Lund. Men det dröjer ett par år dessvärre.

Datum: 2014-10-19

Namn: Maria Mårtensson

Ort: Stockholm

Min väninna tipsade mig om att börja dansa hos er Crazy Legs. Tur att jag följde hennes råd! Ville bara säga att era kurser är fenomenala och ledarna är så hjälpsamma och trevliga!

Datum: 2014-09-05

Namn: Jens Brorsson

Ort: Okänt

När börjar höstens kurser? När är sista anmälningsdagen och sista betalningsdagen?