Bra mc byxor

      Kommentarer inaktiverade för Bra mc byxor

Äntligen börjar det närma sig säsong för att ta ut mc´n ur garaget och susa iväg. Nu ska jag bara inleda jakten på ett par riktigt bra mc byxor inför denna säsong och det kommer inte att bli lätt. Jag letade till och från redan förra året efter ett par mc byxor som skulle passa min kropp. Men om du är 160 cm hög och väger lite för mycket samt till råga på allt annat dessutom har kortare ben än normalt, då finner du inga bra mc byxor för din kropp. I alla fall inte jag, som ännu inte har hittat några som sitter som dom ska.

Mc byxor med bra passform

När det gäller bra mc byxor så räcker det inte med att det går att dra på sig mc byxorna utan dessa måste passa din kropp för annars hamnar ju alla skydden på fel ställen. Om jag har korta ben men köper längre byxor så hamnar knäskydden under mina knän och där gör dom ingen som helst nytta vid en omkull körning. Därför är det extra svårt att finna ett par bra mc byxor som sitter som dom är tänkta att göra. De mc byxor jag har nu är tyvärr inte helt 100 i passformen så därför känner jag att jag måste fortsätta att leta efter dom där bra byxorna.

Mc byxor i skinn & syntet

Helst hade jag velat ha ett par mx byxor i svart skinn men de jag har testat i butiker har jag inte fått upp ovanför knäna. När dom är i skinn så måste dom sitta supertajt i början då det är meningen att du ska töja ut dom och forma dom efter din egen kropp men jag måste få dom upp till midjan åtminstone. Gissar att det blir ett par mc byxor i syntet, sk allroundställ då dessa har en mer generös passform.