Rea på träningskläder och skor

      Kommentarer inaktiverade för Rea på träningskläder och skor

Ja då brukar jag passa på att handla. Speciellt joggingskor som vanligtvis är svindyra. Men även träningskläder med bra passform och kvalitet brukar kosta en bra slant.

Om man handlar sina träningskläder och skor på webben så hittar man nästan alltid något som är på rea vilket jag gillar. Men någon stor rea på träningskläder och skor hittar man numera sällan. Det skulle i så fall vara under black week eller i mellandagarna.

Men om man vet att man inom kort behöver nya skor kan man kolla runt och se om man hittar nåt på rea. Man måste ha tålamod och kanske kolla i några månader innan man hittar det man söker. Men ibland kan man göra jättebra kap. Som i våras när jag fick tag på ett par Asics för halva priset. Asics är min favoritskor, men de modeller jag vill ha går ofta på 1800 – 2000 kr. Och jag behöver nya i stort sett varje år. Då blir det dyrt om man ska köpa för ordinarie pris. Eftersom jag vet exakt vilka modeller jag kan köpa så behöver jag inte prova utan kan beställa direkt på nätet.

Fynd jag gjort

Förutom skorna jag fick tag på så har jag även fått tag i en skitbra löparjacka på rea. Den var från Craft och var nedsatt med 70%.

Jag har också köpt nya löparshorts, men dem köpte jag inte på webben utan i en stor billig butik i sydvästra Sverige. I den affären har dom massor av bra träningskläder som INTE är på rea, men billiga ändå. Inga märkeskläder, men när det gäller kläder är det bara funktion och passform som är viktigt för mig.

Så gör som jag och håll koll på de grejer du behöver i god tid innan de gamla är utslitna. Då kan du verkligen fynda träningskläder och skor.